Meld je aan voor de nieuwsbrief

Nieuwsbrief
 


Sparen en gratis producten

spaarprogramma

Verdien snel gratis producten.

En gratis verzenden vanaf  50,=

Betalen verzenden en afrekenen
Baby MAXX is een ShopWiki Gecertificeerde Shop

Shopwiki gecertificeerde shop
Post NL verzendingBaby artikelen veilig en snel via Ideal betalenbaby producten snel en eenvoudig betalen via mistercash

Baby producten via DHL Baby artikelen snel via afterpay achteraf betalenVeilig babyartikelen betalen via paypal  

Winkelwagen 1Snel afrekenen

 

Kramer Online

Informatie Babyfoon

Babyfoon

Op de meeste babykamers wordt er gebruik gemaakt van een babyfoon.

De baby unit staat op de babykamer waar de kleine ligt te slapen en de ouder unit kan je meenemen.

Een babyfoon wordt veel gebruikt. Wanneer je baby boven ligt te slapen en jij beneden in de woonkamer bent of in de tuin, kun je je baby goed horen. Tegenwoordig zijn er ook babyfoons op de markt die een beeldscherm hebben zodat je je kindje goed in de gaten kan houden.

Er zijn verschillende babyfoons op de markt:

De Babyfoon met optische weergave
Bij de aanschaf van een babyfoon kunt u ervoor kiezen om het geluid dat uw baby maakt in stilte weer te geven. De geluidsontvangst wordt dan optisch weergegeven door middel van ledverlichting. Eén ledlampje zal oplichten bij een zwak geluid, alle ledlampjes zullen branden wanneer er veel geluid is. Ook kan via een display op de babyfoon worden weergegeven dat er geluidsontvangst is.

Babyfoon met camerafunctie
Er zijn tegenwoordig steeds meer babyfoons met een camerafunctie. Zo kunt u uw kindje nog beter in de gaten houden. Verschillende types hebben ook een nachtzichtfunctie. Als de babyfoon over een nachtzichtfunctie beschikt betekent dit dat u uw kindje ook in het donker kunt zien via de babyfoon. Dit komt omdat er een camera gebruikt wordt die gevoelig is voor infraroodlicht. Dit licht is niet waarneembaar met het blote oog. De camera kan deze ‘onzichtbare’ stralen echter wel zien en omzetten naar voor mensen zichtbaar beeld. Soms worden er een aantal infraroodlampjes (ledlampjes) rond de lens geplaatst om een nog beter zichtbaar beeld te krijgen. Het beeld wat u ziet is niet in kleur, maar is een soort wit/zwart beeld met een groene of blauwe waas.

Bereik:
Het bereik van de babyfoon is een belangrijk aspect van het apparaat. Heeft u bereik nodig tot op uw balkon, of tot ergens ver in uw achtertuin? Het gemiddelde bereik van een babyfoon kan variëren van 50 m tot 400 m en zelfs meer. Er is een verschil tussen het bereik van de babyfoon in ‘het open veld’ en het bereik binnenshuis. Het werkelijke bereik binnenshuis zal beduidend minder zijn, omdat bijvoorbeeld deuren, muren en plafonds het bereik van de babyfoon kunnen beperken.

 

Out-of-range:
De optie ‘out-of-range’ geeft u de zekerheid dat u altijd uw baby kunt horen. Zodra u zich buiten het ontvangstgebied begeeft, gaat er een alarmsignaal af dat u waarschuwt voor een verminderd bereik. Dit is een handige en vooral geruststellende optie. 

Transmissie van de babyfoon:
De manier van de verbinding tussen de zender en ontvanger wordt de transmissie van de babyfoon genoemd. U heeft de keuze uit analoge en digitale transmissie.

Analoog:
Analoge transmissie werkt door middel van radiofrequenties en zendt geen schadelijke straling uit. De ontvangst van deze babyfoon wordt gekozen via een bepaalde frequentie of zender. Doordat deze manier van zenden niet gecodeerd is kan er storing optreden. Ook kan het voorkomen dat u het kindje van de buren hoort. Een analoge transmissie kan worden opgezet door het gebruik van een FM-kanaal of via Private Mobile Radio (PMR). PMR kunt u vergelijken met het gebruik van een portofoon.

Digitaal:
Digitale transmissie zoals Digital Enchanged Cordless Telecommunications (DECT) is een digitale connectie. Deze transmissie is 100% storingsvrij doordat de verbinding vaak gecodeerd is. Is dit niet het geval dan zal de babyfoon automatisch op zoek gaan naar een vrij kanaal dat nog niet door een andere babyfoon gebruikt wordt.

Interferentie
Staan de huizen in uw woonwijk dicht op elkaar en wonen er veel baby’s? Dan is het zeker nuttig om te kijken welke babyfoons interferentievrij, ofwel storingsvrij, zijn. Het helpt al als u de keuze heeft uit meerdere kanalen.

Terugspreekfunctie
Bij een aantal babyfoons is het mogelijk om vanaf het oudertoestel (ontvanger) tegen de baby te praten. Zo kunt uw kind, wanneer nodig, troosten. Dit kan ook goed werken bij een peuter die net kan praten en zo weet dat u altijd in de buurt bent.

Wij hebben kwalitatief goede en betrouwbare babyfoons in ons assortiment. De merken die we hebben zijn Tommee Tippee, Jippie’s en Alecto.
Hierbij een paar babyfoons die wij in ons assortiment hebben:

Tommee Tippee - Closer To Nature Babyfoon met Camera en Sensor

Deze babyfoon van Tommee Tippee is wel heel uitgebreid. De babyfoon heeft een camera en sensormat die je onder het matras van je baby legt. Hierdoor kan je zelfs controleren of je baby nog adem haalt en via de camera kan je je baby zien.

De babyfoon is intuitief, gebruiksvriendelijk en stijlvol en is een aanwinst voor elke babykamer.
De babyfoon heeft een infrarood camera die ook uw baby in het donker waarneemt en heeft een bewegingssensormat die een alarm geeft als er 20 seconden geen beweging is waargenomen.
De meeste ouders gebruiken de sensormat na de geboorte en wanneer de baby ouder is en zich vrij kan bewegen wordt de mat verwijdert.

 

De babyfoon is verkrijgbaar in onze webwinkel en wordt binnen 5 werkdagen gratis verzonden.

http://www.babymaxx.nl/tommee-tippie-closer to nature babyfoon met camera en sesor

 

Om alle babyfoons te zien, klikt u hier.

Net als andere website maken wij gebruik van cookies om je goed te kunnen helpen. Klik hier voor meer informatie
x