Meld je aan voor de nieuwsbrief

Nieuwsbrief
 


Sparen en gratis producten

spaarprogramma

Verdien snel gratis producten.

En gratis verzenden vanaf  50,=

Betalen verzenden en afrekenen
Baby MAXX is een ShopWiki Gecertificeerde Shop

Shopwiki gecertificeerde shop
Post NL verzendingBaby artikelen veilig en snel via Ideal betalenbaby producten snel en eenvoudig betalen via mistercash

Baby producten via DHL Baby artikelen snel via afterpay achteraf betalenVeilig babyartikelen betalen via paypal  

Winkelwagen 1Snel afrekenen

 

Kramer Online

Tips voor de verzorging

Lekker in bad
In bad gaan is voor de meeste baby's een groot feest. Zeker wanneer jou kindje leuke badspeeltjes heeft, zoals badvissen, badboekjes, stapelbekers en latex piepbeesten. Het badboekje is gemaakt van PVC vrij materiaal en kan mee in bad, de box of in bed. Sabbelen en lezen mag allebei.

Klik hier voor badartikelen
Welke temperatuur moet ik aanhouden als mijn baby in bad gaat?
Gebruik een badthermometer om te zorgen dat het water de aangename en veilige temperatuur van 38 graden heeft.
Het is makkelijk om alles klaar te leggen
Leg voor het badderen alles klaar. Wat je vooral in het begin klaar kan leggen is het washandje, de babyshampoo, de badcape, watten, steriele gaasjes, alcohol, betadine-zalf, body-crème, lotiondoekjes, schone luier, haarlotion, kam en de kleren voor na het badje.
Het inrichten van de babykamer
Het inrichten van de babykamer en het bij elkaar zoeken van de benodigde spulletjes is een lekkere ontspannen manier om je op de komst van je kindje voor te bereiden. Houd bij de aanschaf van vooral de meubeltjes rekening met de levertijd. Ga je zelf klussen, ga er dan vanuit dat je na de zevende maand niet meer zo mobiel bent en niet te veel meer mag tillen. Bedenk ook goed dat verven slecht kan zijn voor het ongeboren kind. Wanneer je gaat verven gebruik dan een verf op waterbasis en ventileer de geverfde ruimte goed. 
Voor dat je kindje gaat slapen
Pasgeboren baby's herkennen de geur van hun moeder meteen. Om een vertrouwd gevoel te geven kun je een knuffel of doekje met de geur van de moeder in de wieg leggen.
Slaapritme
De eerste maanden moet je ervan uitgaan dat het voor kan komen dat je een- of tweemaal per nacht uit bed moet. Dit kan erg vermoeiend zijn. Probeer ook na je kraamtijd af en toe te rusten wanneer bijvoorbeeld je baby ligt te slapen. Na ongeveer acht weken komt er geleidelijk verandering in het slaapritme van je baby.
Het voeden
Al vanaf zes maanden kan een baby wennen aan een fruit- of groentehapje. Voor deze voeding hebben wij de speciale Difrax babylepel. De zachte kunststoflaag beschermt de mond en het tandvlees. Als je kindje zelf gaat eten, is er ook voorgevormd oefenbestek wat je baby makkelijk kan gebruiken.
Onderweg de fles geven
Melkpoeder voor onderweg kun je gemakkelijk meenemen in een drievaksdoosje. Thuis meet je drie voedingen af, zodat je maar 1 fles hoeft mee te nemen en het blik met melkpoeder thuis kunt laten.
Je baby afleiden
Geluidjes, bewegingen, kleuren; je baby wordt daar nieuwsgierig van. Wil je de aandacht even afleiden, dan is een rammelaar onmisbaar. Je kindje kan zich er uitstekend mee vermaken.
Kwaaltjes
Tandjes

Zodra het eerste tandje doorkomt, moet je beginnen met de mondverzorging. De vingertoptandenborstel die wij leveren is bedoeld om spelenderwijs te leren tandenpoetsen. Bij doorkomende tandjes kun je met de vingertoptandenborstel het pijnlijke en jeukende tandvlees zachtjes masseren, hiermee voel je goed wat je doet.
Verkouden
Wanneer je baby verkouden is kan je met de neusreiniger snel en eenvoudig het verstopte neusje van je baby schoonmaken. Bedenk goed dat een verkouden baby zelf niet kan snuiten. Door de neusreiniger zuig je het vocht uit het neusje en krijgt je baby weer lucht.
Babyschoenen
Zachte of harde zool?
De schoenen met zachte zool zijn voor kindjes die nog niet kunnen lopen. Ze hebben een goede pasvorm zodat de voetjes zich  goed kunnen ontwikkelen. Voor het lopende en kruipende kindje zijn de schoentjes met harde zool erg geschikt.
Felle kleuren
Je baby reageert het beste op felle kleuren , vooral in de eerste maanden. Een rammelaar of speeltje met geluid waaraan de baby kan sabbelen zijn perfecte speeltjes. 
Het lievelingsknuffeltje van je baby.
Het assortiment wisselt regelmatig. Daardoor zijn producten soms niet meer na te bestellen. Als je baby een
lievelingsknuffeltje heeft, is het aan te raden om een tweede exemplaar te kopen voordat het niet meer te bestellen is. 
Het Activity speelgoed.
Activity speelgoed is goed voor de ontwikkeling van de zintuigen van je baby. Daardoor is het leerzaam en afwisselend speelgoed.

Net als andere website maken wij gebruik van cookies om je goed te kunnen helpen. Klik hier voor meer informatie
x